Sloane Square Studio

Private house

London

2015
+ More

A high-end refurbishment and reconfiguration to an existing Victorian terrace basement. Set over one floor the renovation included a newly installed external spiral staircase, kitchen and bathroom along with the new joinery throughout. The palette for the project was simplified down to three main materials; Carrara Marble, Walnut and Black Corian.

Photography © Mariell Lind Hansen

Sloane Square Studio Mariell Hansen4
Sloane Square Studio Mariell Hansen3
Sloane Square Studio Mariell Hansen7
Sloane Square Studio Mariell Hansen10
Sloane Square Studio Mariell Hansen11
Sloane Square Studio Mariell Hansen12
Sloane Square Studio Mariell Hansen14
Sloane Square Studio Mariell Hansen15
Sloane Square Studio Mariell Hansen2
Sloane Square Studio Mariell Hansen8